Datum
18/02/2020

Het jaarlijkse infomagazine van Seine Schelde Vlaanderen is terug! In deze nieuwste editie blikken we terug op de successen en uitdagingen van 2019 en kijken we vooruit richting 2020. Door verschillende experts, collega’s en partners van de binnenvaart aan het woord te laten over dit ambitieuze project, kom jij er alles over te weten. Benieuwd? Je kan ons infomagazine terugvinden bij onze publicaties.

Boeiende gesprekken

Boeiende gesprekken kneedden wij voor jou tot interessante, hapklare artikels. In de rubriek Bestemming: Europa pakken we uit met een interview met professor Péter Balázs, de coördinator voor de Corridor Noordzee-Middellandse Zee. Met hem hebben we het over de Implementing Act. Met collega’s Daphne en Charlotte gaan we dan weer dieper in op hun werk voor de sluis in Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke) in Werk voor de boeg.

Kijkje achter de schermen

Je kan dit alles niet alleen lezen in ons magazine, maar je kan ook méékijken achter de schermen dankzij de bijhorende videocontent. Interessant en plezant voor tussendoor. Zo tonen we je in deze digitale editie onder andere beelden van het interview met Péter Balázs en ook het gezellig gesprek met schipper Sandra legden we vast op film. Aangezien iedereen meevaart bij Seine Schelde Vlaanderen, kan je misschien zelfs je eigen 'waterkiekje' met #seineschelde terugvinden in ons magazine. Zeker even zoeken, dus!

Veel leesplezier.

Zit je met een vraag?

Misschien vind je het antwoord wel terug bij onze veelgestelde vragen. Zo niet dan kan je ons altijd jouw vraag doorsturen of naar een van onze activiteiten komen om meer info te krijgen.