Datum
16/12/2019

De werken aan de nieuwe brug in Ingelmunster over het kanaal Roeselare-Leie lopen vlot en zitten in de afwerkingsfase. Vanaf maandag 16 december 2019 zijn de Stationsstraat en de Waterstraat via het marktplein, weer toegankelijk voor het verkeer. Tot aan het einde van de werken kunnen fietsers en voetgangers langs hier de omleiding volgen om het kanaal over te steken.

De toegangsweg over de Mandel is klaar. Autobestuurders bereiken opnieuw de zone rond café de Fagot via het marktplein in plaats van langs de Trakelweg. De omleiding voor fietsers en voetgangers zal niet langer volledig via het kasteelpark lopen. Zij geraken naar de tijdelijke brug over het kanaal via de woonkorrel en kunnen onder de brug in aanbouw doorgaan. De tijdelijke brug blijft staan tot de openstelling van de nieuwe Dorpsbrug.

Denk aan je veiligheid

Op en rond de brug werkt de aannemer alles verder af. Voor je eigen veiligheid en die van de mensen op het terrein, is het verboden om de werf te betreden. In het voorjaar gaat de brug open voor alle verkeer.

Zit je met een vraag?

Misschien vind je het antwoord wel terug bij onze veelgestelde vragen. Zo niet dan kan je ons altijd jouw vraag doorsturen of naar een van onze activiteiten komen om meer info te krijgen.