Datum
08/05/2020

Fietsen en fotograferen: dat het goed samengaat, bewees Jorn Jansoone! Vanop zijn tandem legde hij zijn schaduw (en die van zijn fietspartner) vast op de gevoelige plaat. De achtergrond herkennen we natuurlijk meteen als een Leie-oever. Op en langs de Leiewordt er in diverse steden en gemeenten namelijk hard gewerkt: zo wordt de Leie aangepast voor grotere Vb-schepen, combineren we de werken waar mogelijk met stadsvernieuwing en hebben we ook oog voor natuurlijk rivierherstel en extra recreatiemogelijkheden. Het jaagpad waarlangs Jorn fietst is alvast een mooi voorbeeld van de recente inspanningen.

Prijzen: waterdichte rugzak én camera
Prijzen: waterdichte rugzak én camera

Alweer een knappe #FotoVanDeWeek dus. Kan jij het even goed of beter? De Vlaamse Waterweg nv kijkt ernaar uit je beste foto van op of langs de binnenvaart te ontvangen via #seineschelde op Facebook, Instagram en Twitter. Wekelijks kiezen we onze favoriet en maandelijks kiezen we een winnaar uit alle inzendingen. Wij duimen alvast voor je!

Zit je met een vraag?

Misschien vind je het antwoord wel terug bij onze veelgestelde vragen. Zo niet dan kan je ons altijd jouw vraag doorsturen of naar een van onze activiteiten komen om meer info te krijgen.